Càpsula formativa: Previabilitat de la idea de negoci

El passat 12 de març comptem amb el nostre col-laborador Jordi Garcia, de l’empresa Kapacity & Diversity, per a la realització de la càpsula formativa de previabilitat de la idea de negoci.

La sessió va iniciar convidant als emprenedors a compartir la seva idea de negoci: “Sou capaços d’explicar la vostra idea de negoci en 1 minut?” Semblava una pregunta fàcil però aviat descobrim que era molt més complex del previst. Qué complicat!

Podem trobar OPORTUNITATS per explicar el nostre projecte, coincidir amb un possible inversor, amb un futur soci, o amb un potencial client. Moltes vegades aquestes es redueixen a 1 minut: Com explicar-li a la persona que tenim davant nostra idea de negoci?, Com contagiar el nostre entusiasme?, Com concretar el nostre valor afegit?, Com convèncer de la nostra capacitat per executar? .. . Cóm aconseguir que en 1 minut s’interessi pel nostre projecte?

La sessió ha estat un espai de reflexió sobre si mateixos per tal d’inventariar els actius disponibles per emprendre. Així mateix, ens ha dotat d’eines per poder avaluar la seva idea de negoci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.