Càpsula formativa: Ús i estratègies en xarxes socials per a emprenedors

El passat 12 de març vam tenir la sort de comptar amb la col · laboració d’Albert Santiesteve, Sènior Manager de l’empresa KPMG, amb la seva ponència sobre el “Ús i estratègies en xarxes socials per a emprenedors”.

Quins van ser els 3 imputs més importants?

 ”Sense una estratègia, estem perdent energies i recursos molt valuoses”

Sabem a qui volem arribar, què volem aconseguir, i quins mitjans utilitzen els nostres destinataris? Totes aquestes respostes podran ajudar-nos a definir la nostra estratègia i identificar els mitjans socials més adequats. No tots els mitjans socials valen!

Vam veure com a cada un dels emprenedors podia ajudar una o altra xarxa social: Facebook pot ser una bona eina per a qui necessita anunciar esdeveniments; Twitter pot ajudar a compartir informació i posicionar-nos com experts, i Linkedin pot obrir-te canals de contacte de persona a persona i millorar la teva branding personal i influència.

“El repte és trobar la teva audiència i mantenir converses amb ells”

Probablement la teva audiència es trobi en diversos mitjans socials, i actuï de manera diferent en cada un d’ells. Has adaptar-te a cada un.

 ”Planifica la publicació de continguts, esdeveniments, llançaments”

Estableix un calendari per publicar els continguts de forma continuada. Avalua els resultats obtinguts, busca les raons i corregeix l’estratègia si ho creus necessari.

Ens hauria agradat comptar amb la vostra participació a la sessió formativa. Esperem que aquest resum pugui servir-te per fer-te una idea i que t’animis a venir a la propera sessió.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.