KAPACITY&DIVERSITY, col-laborador a la 3ª edició del programa ARA TÚ!

En aquesta 3a edició del Programa ARA TU!, Fundació Prevent compta amb la col · laboració de Kapacity & Diversity, empresa compromesa amb la inserció laboral de persones amb discapacitat.

Des del programa de suport a la creació d’empreses de persones amb discapacitat 2013, s’està atenent a un total de 15 emprenedors amb diverses idees de negoci. Des de Gener de 2013, i gràcies a aquesta col · laboració, 10 emprenedors s’han beneficiat d’un assessorament tècnic personalitzat en el període d’elaboració del Pla d’Empresa, així com una formació grupal inicial en previabilidad de la idea de negoci.

Des d’aquí, volem fer arribar el nostre agraïment a Kapacity & Diversity, per la seva dedicació i professionalitat.

Kapacity & Diversity és una empresa social que ofereix serveis de formació a mida en tècniques de gestió, lideratge, canvi d’hàbits i competències directives, i de temàtiques relacionades amb la RSC com la gestió de la diversitat, branding responsable o disseny accessible per a tots , reforçant l’estratègia i cultura de Responsabilitat Social i acompanyant els seus clients en la seva conversió a organitzacions més responsables i en situacions de transformació organitzativa.

Si vols saber més, pots entrar a la seva pàgina web: http://www.kapacitydiversity.es/index.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.