El teu projecte

1. El teu projecte

Què és la idea de negoci?

“Que llegue la inspiración no depende de mi. Lo único que yo puedo hacer es procurar que me encuentre trabajando.” Pablo Picasso

Les idees poden tenir diferents orígens. Poden sorgir de la teva formació o experiència laboral, ser una còpia d’alguna idea que has vist en alguna part, o ser l’aplicació d’unes habilitats pròpies.

Però hem de saber que no és suficient comptar amb una idea viable per l’èxit d’un projecte empresarial. Podem trobar boníssimes idees que al ser executades no han funcionat.

Hi han 2 elements que també tindràn un paper essencial en el desenvolupament de la iniciativa: la persona emprenedora i el mercat.

La persona emprenedora i el mercat

La persona emprenedora ha d’estar disposada a realitzar tots els esforços necessaris per desenvolupar la idea de negoci i posar en marxa el negoci. Són necessaris comptar amb competències com la persistència, la eficiència, la iniciativa, i l’orientació a objectius.

Així mateix, serà clau conèixer el mercat  per desenvolupar una correcta estratègia comercial per arribar al màxim nombre de persones possibles susceptibles d’estar interessades.

Font: “La idea és només una de les peces”. INICIA: per la creació d’empreses. Generalitat de Catalunya. 


Què t’oferim?

>> Entrevista d’acompanyament per valorar la previabilitat del teu negoci

Es tracta d’una entrevista amb una persona experta en assessorament en startup.

T’oferirà una guia perquè puguis valorar de previabilitat del teu negoci a través dels elements essencials pel desenvolupament del teu projecte empresarial: idea, emprenedor i mercat.

La entrevista  es realitza a la Fundació Prevent.

>> Et recomanem que consultis la nostra formació per emprenedors, on podràs trobar seminaris dirigits a la previabilitat del negoci.

Per comptar amb aquests serveis, pots inscriure’t aquí.


Què et pot ajudar?

Per fer una primera valoració, et pot ajudar fer un anàlisis DAFO de la teva idea de negoci amb el qüestionari TEST-IDEA.

Test IDEA. Inicia: per la creació d’empreses de la Generalitat de Catalunya: Eina per ajudar a avaluar la teva idea de negoci o projecte empresarial.